Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po - Pá, 8-16 hod
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 990,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
  1. Úvod
  2. Medová káva
Slide

Medová káva

Medová káva? To je originální medový likér s jemnou Hrčavskou kávou „Chalupčan“ a „Chalupčanka“. Věříme, že chuť espressa a medu potěší nejen opravdové kávičkáře, ale i kávové laiky.

Zobrazuji 1-5 z 5
    St. Ambrosius Medový likér kávový 0,19 L 18%
    210 Kč
    174 Kč bez DPH
    210 Kč
    174 Kč bez DPH
    Skladem
    ks
      St. Ambrosius Medový likér kávový 0,5 L 18%
      380 Kč
      314 Kč bez DPH
      380 Kč
      314 Kč bez DPH
      Skladem
      ks
        St. Ambrosius Dárková kazeta - Coffee Time
        725 Kč
        599 Kč bez DPH
        725 Kč
        599 Kč bez DPH
        Skladem
        ks
          St. Ambrosius Sklenička s logem St. Ambrosius
          70 Kč
          58 Kč bez DPH
          70 Kč
          58 Kč bez DPH
          Skladem
          ks
          • Novinka
          St. Ambrosius Medový likér kávový 1 L 18%
          730 Kč
          603 Kč bez DPH
          730 Kč
          603 Kč bez DPH
          Skladem
          ks
          Produktů na stránku 204060

          Nápad na "Medovou kávu"  se zrodil v létě 2020 jak jinak než nad šálkem kávyChtěla jsem svým zákazníkům dát hotovou kávu domů a přemýšlela jsem, jak espresso uchovat po delší dobu. A když David Czyž k té myšlence přidal medový likér, nápad byl tady,“ prozrazuje Vlasta Orešanská. Proces přípravy nového produktu není jednoduchý. Je třeba si poradit s tím, jak by nový produkt měl chutnat, jak moc kávový a medový by měl být, a kolik procent alkoholu by se k němu hodilo. Vše se pozorně degustuje a je také potřeba vymyslet název a etiketu. Díky této důsledné spolupráci Vlasty Orešanské a Davida Czyže vznikla osmnáctiprocentní Medová káva, která v jednom litru obsahuje čtvrt kila medu a sedm espress z čerstvé hrčavské kávy Chalupčan a Chalupčanka. „Mezi prvními degustátory z řad veřejnosti byl pán, který při usrkávání medové kávy řekl, že kávu nepije, ale že tento nápoj by mohl mlsat stále,“ pokračuje Vlasta Orešanská. A jak Medovou kávu servírovat? Za studena si vychutnáte přirozenou chuť kávy. Když si ji trochu ohřejete, bude se zdát silnější a chuťově výraznější. Nejoblíbenější způsob servírování je s lehce našlehanou smetanou, která dodá medové kávě jemnější chuť.